Kikros Design rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

 

Rekisterinpitäjä

Kikros Design (Y-tunnus: 1891110-1)

Paneliantie 25

27430 Panelia

 

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Kirsi Sarasvirta

Puhelin: 050-3752216

Sähköposti: kirsi.sarasvirta(at)gmail.com

 

Rekisterin nimi

Kikros Design asiakasrekisteri

 

Rekisterin pitämisen peruste

- Henkilö on itse liittynyt Kikros Design asiakasrekisteriin: tilaamalla sähköisen uutiskirjeen nettisivuilla, facebookissa, verkkokaupassa tai tilaamalla tuotteita/uutiskirjeen lomakkeella myymälässä, tapahtumissa tai messuilla.

- Henkilö on ostanut Kikros Design tuotteita verkkokaupan kautta.

- Henkilö on rekisteröitynyt Kikros Design verkkokaupassa.

 

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään Kikros Design asiakasrekisterin ylläpitämiseen, asiakkaiden tilausten toimittamiseen, arkistointiin, käsittelyyn ja asiakassuhteen hoitamiseen. Tietoja voidaan käyttää myös Kikros Design:n asiakasviestintään ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen ja toiminnan kehittämiseen. Kikros Design saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita, ja osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanien palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Kikros Design käyttää esim. sähköisen uutisviestinnän toteuttamiseen EU:n ulkopuolella olevaa MailChimp-palvelua (USA). Kikros Design voi tulostaa asiakasrekisterin sisältämät tiedot kirjallisena luettelona, esim. postitustarroina suoramainoksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

 

Rekisterin sisältämät tiedot

- Henkilön etu- ja sukunimi

- Postiosoite

- Puhelinnumero

- Sähköpostiosoite

- Tilaushistoria ja toimitustiedot

 

Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Kikros Design:n käytössä. Tietoja ei luovuteta Kikros Design:n ulkopuolelle, paitsi mahdollisesti käytettäessä ulkoista palvelun tarjoajaa esim. lisäarvopalvelun tuottamiseen. Asiakkaalla on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot ilmoittamalla siitä Kikros Design:n rekisterinhoitajalle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö tai avoimet laskut estä tietojen poistamista.

 

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus on salasanasuojattu, ja myönnetään vain henkilöille joiden toimenkuvaan rekisterin ylläpito kuuluu. Manuaalisen rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa tiloissa.

 

 Rekisteriselosteen laatimispäivä 1.12.2017